Search
Close this search box.

BIH

EN

DE

Search
Close this search box.

BIH

EN

DE

Ušuškan u prirodi

Hotel Monogram

4 zvjezdice

Prenoćite kod nas

U sklopu Destilerije nalazi se i porodični hotel Monogram 4* i Lovačka kuća.
Kod nas je sve u funkciji odmora, vlada mir i u neposrednom ste kontaktu sa netaknutom prirodom. Većina soba je sa pogledom na prirodu i naše voćnjake, dok su sve sobe prilagođene visokim standardima hotelijerstva, komforne su i pružaju priliku za izuzetan odmor.

Raspolažemo

26

Smještajnih jedinica sa pogledom na prirodu.

4

Vrhunski opremljena apartmana.

80

Ukupan kapacitet ležajeva.

330

Kapacitet hotelskog restorana.

Komfor

Hotel ima 26 smještajnih jedinica , od čega su 22 sobe i 4 apartmana. Ukupan kapacitet hotela je 80 ležajeva. Bežični internet i privatni parking mogu se besplatno koristiti, a sve sobe su klimatizovane i sadrže TV, sopstveno ili zajedničko kupatilo.

Tradicija

U blizini kompleksa, ali ipak malo izdvojena, smjestila se na 165 lovačka kuća koja svojim stanarima pruža veći ugođaj mira i intime. Enterijer objekta odiše istorijom i lovačkim duhom koji je ostao kao rezultat višedecenijskog boravka lokalnih lovačkih grupa u njemu.

Hedonizam

S obzirom na to da je sve u duhu prirode, mira, tradicije, ljubavi i toplog ambijenta, restoran nudi spoj tradicionalnog i savremenog gastronomskog sadržaja. Sa kapacitetom od 330 mjesta idealno smo mjesto za organizaciju raznih vrsta događanja, od vjenčanja, degustacija i gastro tura pa do kongresa, seminara i team buildinga.

Pazimo na vas

Fitness dvorana opremljena je vrhunskom Technogym i Cybex opremom za one koji vode računa o fizičkom izgledu. Na raspolaganju vam je kardio repertoar, sprave za sve grupe mišića, tegovi, šipke, bučice, kao i neizostavna benč klupa.

Zabava

Tu je i dječije igralište i rođendaonica za najmlađe te playroom u kojem zabavu sa prijateljima možete pronaći uz bilijar, pikado, stoni tenis, stoni fudbal i play station.