Search
Close this search box.

BIH

EN

DE

Search
Close this search box.

BIH

EN

DE

Porodični dragulj

Monogram Estate

Počeci

Tako je počeo jedan san. Sa željom da se vrati zemlji, sa idejom da se zemlji vrati ljubav koju je ona generacijama davala nesebično, polako, na obroncima Donjeg Skugrića pored Modriče, počelo je da niče carstvo behara. Počela je da se stvara priča o zajedništvu, slobodi, kreaciji, znanju i uživanju. I tu priču sada sadrži svaka kap “vode života”. I ta kap se dariva svim prijateljima po otvorenom srcu i hedonizmu.

Inspiracija

Strast i ljubav

Destilerija, hotel i restoran, nastali su iz ljubavi ka lijepoj, toploj i ušuškanoj porodičnoj idili, koju smo poželjeli da podijelimo i sa vama. Strast i ljubav su nas 2006. godine, motivisali da od 3,5 ha podno Trebave zasadimo 30 ha najplemenitijih sorti voća. I ta ista strast je ono što našu porodicu motiviše da dajemo samo najbolje od najboljeg.

Imanje u brojkama

Površina Hotela i destilerije Monogram.
0 ha
Godišnja proizvodnja vrhunske rakije.
0 l
Površina podruma destilerije Monogram.
0
Posađenih stabala različitih sorti voća.
0
4 zvjezdice

Skriven među voćnjacima, hotel Monogram, sa sigurnošću je jedno od najljepših mjesta za boravak u zemlji oblika srca.

Daleko od gradske buke nudi oazu mira i jedinstven doživljaj mirisa i aroma koje ćete proživjeti degustirajući naše rakije.

Hoću svoju krušku.

- Porodica Mišić

Hedonizam

Strast je ono što povezuje nas i brojne hedoniste koji su do sada izabrali voćne rakije i likere iz naše porodične destilerije.

Čista strast nas je motivisala da kombinujemo nevjerovatne ukuse, ljekovito bilje, različite sorte voća, kako bismo dobili savršene Monogram rakije i likere.