Search
Close this search box.

BIH

EN

DE

Search
Close this search box.

BIH

EN

DE

Za hedoniste

Destilerija Monogram

Prvi kazan

Bogata istorija

Prvi kazan porodice Mišić datira još iz davne 1981. godine. Kupljen u Tuzli od strane Milana Mišića i njegovog oca Anđelka Mišića majstorski je rad majstora Steve.

Podrum

1000 m²

Površina podruma Destilerije Monogram.

160

Broj hrastovih bačvi u kojima odležava rakija.

18°

Temperatura u podrumu tokom ljeta.

120 000 l

Količina proizvedene rakije na godišnjem nivou.

Pristup

Težnja za savršenim

Strast je riječ koja najbolje opisuje otkuda crpimo istrajnost da od 25.000 stabala kruške, 15.000 stabala jabuke, 5.000 stabala šljive i 5.000 stabala dunje dobijamo rakiju koja zadovoljava i najiskonskije hedoniste. Od voća do tržišta prođe minimalno tri godine, a sva rakija odležava u moderno opremljenom podrumu u 160 hrastovih bačava.

Detalji

Kvalitet nema kompromisa

Sorte koje sadimo stvorene su da rastu i rađaju voće baš tu, na plodnoj, ekološki čistoj zemlji. Primjenjujemo samo najsavremenije agrotehničke mjere kako bismo obezbijedili vrhunski kvalitet rakija. Sa ponekim stvarima, jednostavno, nema kompromisa. Da nešto prepuštamo slučaju, našem voćnjaku možda i ne bismo uveli navodnjavanje “kap po kap” i protivgradnu zaštitu. Ali mi ništa ne prepuštamo slučaju. Ciklus zaokružujemo uz pomoć modernih ULO hladnjača.

Obiđite

Nudimo vam ture obilaska Monogram Estate-a kako biste mogli direktno da doživite majstorstvo i umijeće sa kojim pristupamo prilikom kreiranja naših rakija.

Zakažite obilazak

Kontakt informacije
Odaberite turu
Preferred Date and Time Selection