Search
Close this search box.

BIH

EN

DE

Search
Close this search box.

BIH

EN

DE

Hotel

Smještaj

Monogram Estate nudi svojim posjetiocima široku lepezu različitih doživljaja i iskustava, a jedno od njih je svakako odmor u moderno opremljenim sobama i apartmanima Hotela Monogram.

Istražite sobe

Odmor po mjeri

Za istinsko prepuštanje degustaciji našeg asortimana često je neophodno provesti više od jednog dana na imanju Monogram. Za takve goste, ali i one koji samo žele da se odmore u okruženju posavske prirode, nudimo nekoliko moderno opremljenih smještajnih jedinica.

Soba

Samostalnost je karakteristika rođenih vođa i uspješih ljudi. Jednokrevetne sobe Hotela Monogram upravo su kreirane za nezavisne preduzetnike i osobe koje znaju šta žele u životu.

Sobe

Dvokrevetne sobe

Opuštajući dezeni i meke boje karakteristika su dvokrevetnih soba, koje će, nakon dugih šetnji posavskom prirodom ili degustacijskog uživanja u destileriji Monogram, udovoljiti i najviše standarde po pitanju odmora i opuštanja.

Sobe

Prekrasna personalizovana porodična soba sa privatnim kupatilom je omiljeni izbor za porodicu ili prijatelje koji putuju zajedno. Smještaj u ovoj sobi pružit će Vam nezaboravan doživljaj i omogućiti da u potpunosti uživate u zajedničkom vremenu.

Suite

Apartman koji nudi poseban užitak za boravak tri osobe u srcu zelenila Monogram kompleksa. Iz apartmana se pruža nevjerovatan pogled na vrt koji će zasigurno oduševiti sve prirodnjake.

Vikendica

Bilo da ste strastveni lovac ili jednostavno želite uživati u prirodi sa svojom porodicom ili prijateljima, Lovačka kuća će Vam pružiti odmor kakav još niste osjetili. Pustite muziku i opustite se dok pravite ukusni grill, od čijeg mirisa su svi već ogladnili.