Prvi kazan porodice Mišić datira još iz davne 1981. godine. Kupljen u Tuzli od strane Milana Mišića i njegovog oca Anđelka Mišića majstorski je rad majstora Steve.
Površina podruma Destilerije Monogram.
Broj hrastovih bačvi u kojima odležava rakija.
Temperatura u podrumu tokom ljeta.
Količina proizvedene rakije na godišnjem nivou.
Strast je riječ koja najbolje opisuje otkuda crpimo istrajnost da od 25.000 stabala kruške, 15.000 stabala jabuke, 5.000 stabala šljive i 5.000 stabala dunje dobijamo rakiju koja zadovoljava i najiskonskije hedoniste. Od voća do tržišta prođe minimalno tri godine, a sva rakija odležava u moderno opremljenom podrumu u 160 hrastovih bačava.
Sorte koje sadimo stvorene su da rastu i rađaju voće baš tu, na plodnoj, ekološki čistoj zemlji. Primjenjujemo samo najsavremenije agrotehničke mjere kako bismo obezbijedili vrhunski kvalitet rakija. Sa ponekim stvarima, jednostavno, nema kompromisa. Da nešto prepuštamo slučaju, našem voćnjaku možda i ne bismo uveli navodnjavanje “kap po kap” i protivgradnu zaštitu. Ali mi ništa ne prepuštamo slučaju. Ciklus zaokružujemo uz pomoć modernih ULO hladnjača.
Nudimo vam ture obilaska Monogram Estate-a kako biste mogli direktno da doživite majstorstvo i umijeće sa kojim pristupamo prilikom kreiranja naših rakija.
Prijavite se na naš Newsletter i dobijajte najnovije vijesti i ekskluzivne ponude direktno u vaš inbox.